ostalo | kulinarika

Vrhunec tik pred zaključkom! Najbolj znani slovenski chef iz najbolj znane slovenske gostilne, toda samo za vas. Najboljši somelje iz najboljše vinoteke, toda v chefovski vlogi. Najmanjša slovenska restavracija, toda na največji chefovski promenadi. Zabava je zagotovljena. Ne le predstava, pravi kulinarični show!


Tomaž Kavčič (Gostilna Pri Lojzetu, Zemono, 4 srčki)

  • Brioš / rogljiček z izkoščičenim odojkom v družbi gorčice, janeža, rdečega vina in majoneze iz oljčnega olja
  • Repa tropinovka + vipavska klobasa = jota

Gašper Čarman (Danilo gostilna&vinoteka, Reteče, 3 srčki)

  • Rdeča pesa, marinirana postrv, hren
  • Moscow mule

Jure Brložnik (Miza za štiri, Maribor, 2 srčka)

  • "Smoki bedrca” (ponovno sestavljeno piščančje bedro, panirano v smokijevih drobtinah, grahova krema, jus perutničk, okisana zelenjava, čilijevo olje)
  • "Moje miške" (miške s kislo smetano v kristalnem sladkorju s cimetom, kakavov drobljenec, čokoladni mousse, malina z rdečo peso, poljubčki posušenih cvetov)


Kuharski show na Lentu v treh profesionalno opremljenih Gorenjevih kuhinjah se bo vsak večer začel ob 19. uri in bo trajal do 24. ure.
Posamezna jed stane 4 evra, posamezni kozarec vina pa 2 oz. 3 evre.

Lokacija

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava