Njegova nova predstava Rock'N'Roll bo ugledala luč sveta šele jeseni, na Lentu pa boste lahko doživeli nekaj ekskluzivnega - predpremiero!

Tin Vodopivec se na Lentu predstavlja z ekskluzivno predpremiero svojega novega šova Rock'N'Roll!

Tin Vodopivec je pravi "rokenrol" komedije - je eden od stebrov slovenske komedije, znan po svoji simpatični zmedenosti, pa tudi delavnosti ter po svojih nenavadnih izzivih. Nazadnje je uresničil malce noro mednarodno turnejo, ki smo jo lahko spremljali preko družabnih omrežij: Izziv 777, kjer je v 7 zaporednih dneh izvedel nastope stand-up komedije v 7 različnih jezikih v 7 državah. 

Tin je imel doma in v tujini več kot 1500 nastopov in mu zato mediji zasluženo pripisujejo titulo ”slovenski ambasador komedije po svetu”.

Na tekmovanju ”The Funniest Person in the World” se je uvrstil med 20 finalistov iz celega sveta, nazadnje pa smo ga lahko gledali v predstavi Staro za novo z Borisom Kobalom, s katero sta prepotovala Slovenijo po dolgem in počez.

Njegova nova predstava Rock'N'Roll bo ugledala luč sveta šele jeseni, na Lentu pa boste lahko doživeli nekaj ekskluzivnega - predpremiero, sveži miks njegovih doživetij, opazovanj in najnovejših šal

Vsi potrebujemo malo Rock'N'Rolla v življenju!


Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava