Poslušalce nagovarja k razumevanju odnosov med ljudmi, ljubezni in prijateljstvu. Govori o vzponih in padcih vsakdana, besedila pa zaključi s pozitivnimi mislimi.

Mojca Prejac, vokalistka in kitaristka glasbene skupine Mojca, je svojo glasbeno pot začela že pri rosnih sedmih letih. Končala je Srednjo glasbeno in baletno šolo Maribor, izobraževanje pa je nadaljevala na Akademiji za glasbo v Ljubljani, ki jo je zaključila leta 2004. Odskočna deska za Mojco Prejac se je zgodila, ko se je udeležila 12. festivala kantavtorjev v Rušah, na katerem je zmagala.

Po zmagi na Kantfestu se je še bolj posvetila ustvarjanju avtorske glasbe, tako je k sodelovanju povabila še kitarista Domna Gnezdo.

Skladbe so dobivale novo podobo in vse je pripeljalo do tega, da je sestavila ekipo glasbenikov, s katerimi danes deluje v stalni zasedbi. Mojčine skladbe in besedila so odraz razmišljanj, občutenj in uvidov različnih življenjskih obdobij. Mojca pravi, da so zrcalo časa, v katerem so nastajale. 

V besedilih se pogosto vrača v preteklost, vendar z optimizmom zre v prihodnost. Poslušalce nagovarja k razumevanju odnosov med ljudmi, ljubezni in prijateljstvu. Govori o vzponih in padcih vsakdana, besedila pa zaključi s pozitivnimi mislimi.


Mojca

  • Mojca Prejac, vokal, ak. kitara
  • Domen Gnezda, el. kitara, ak. kitara
  • Robert Ožinger, klaviature
  • Luka Herman Gaiser, bas, kontrabas
  • Jože Zadravec, bobni, tolkala
  • Lucija Marčič, Nejc Miklošič, Saša Matajič - spremljevalni vokali

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava