Dj Woo-D se giblje v funk, rap, breakbeat in afro/latin vodah, precejšen del njegovega repertoarja pa predstavljajo tudi ex-yu plošče 60/70/80-ih let. Sergio Lounge je edinstvena zgodba na regionalni glasbeni sceni, ki s svojim glasbenim in vizualnim stilom združuje elemente moderne in retro pop kulture. Dino Tito Bajramović, na glasbeni sceni znan pod imenom Tito dj, je bil rojen v Jugoslaviji, odraščal na Balkanu zdja pa živi na sončni strani Alp. Je DJ, producent in »live remixer«.

DJ WOO-D

Pod psevdonimom Dj Woo-D za gramofoni ustvarja od leta 2006, od 2010 pa se ukvarja še z glasbeno produkcijo. Giblje se v funk, rap, breakbeat in afro/latin vodah, precejšen del njegovega repertoarja pa predstavljajo tudi ex-yu plošče 60/70/80-ih let. Med drugimi je član DJ kolektiva Tetkine radosti.


 

SERGIO LOUNGE (SRB)

Sergio Lounge je edinstvena zgodba na regionalni glasbeni sceni, ki s svojim glasbenim in vizualnim stilom združuje elemente moderne in retro pop kulture. Tako ustvarja glasbo, ki je hkrati plesna, zabavna, čustvena in šaljiva. Pri čemer uspešno kombinira več različnih žanrov, kot so: 'šlagerji', disko in pop.

Pesmi so večinoma instrumentalne in izjemno melodične, nekatere pa vključujejo angleška in srbska besedila. Na odru je Sergio poznan po svojem energičnem nastopu, sproščenosti in verjetno najbolj vpadljivem instrumentu sploh - veliki, pisani računalniški tipkovnici, ki jo je sami programiral, da deluje kot klaviatura.


Sergio Lounge

  • Srđan Popov - vokal, klaviature
  • Pavle Popov - kitara
  • Kosta Jovanović - bas kitara
  • David Armuš - bobni

 

TITO DJ

Dino Tito Bajramović, na glasbeni sceni znan pod imenom Tito dj, je bil rojen v Jugoslaviji, odraščal na Balkanu  zdja pa živi na sončni strani Alp. Je DJ, producent in »live remixer«.

Njegov izbor je globoko zakoreninjen v tradicionalnih / folklornih zvokih, vendar ga vedno določa tudi prihodnost elektronske basovske in chill-out glasbe. Kot producent vedno testira glasbene meje tako, da sodobno elektronsko glasbo združuje z jazzom in etno standardi.


Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava