Tako lep, da ga morate videti. Tako dober, da ga morate slišati. Edinstveni Sodni stolp.

Prvi stavek velja za Sodni stolp, festivalsko prizorišče, ki s svojo atmosfero (duhovi stoletij so tu še kako živi, verjemite!) vsakemu dogodku daje prav poseben pečat. Novi ambient mu sedaj dodaja še piko na i. Drugi stavek pa se seveda nanaša na koncertni program, ki tudi letos prinaša prefinjeno izvajalsko in žanrsko bero, katere skupni imenovalec je kakovost.

Caminoigra z Janom Tomšičem, Blažem Celarcem, Žigo Golobom in Boštjanom Gombačem, Vudlenderji s Tomažem Hostnikom, Mašo But, Maticem Plemenitašem, Žigo Vešligajem, Jako Krušičem in Gregorjem Hrovatom, pa Marko Črnčec in Nino Mureškič ter Krečič pa Hostnik z že omenjenim Tomažem Hostnikom in Matijo Krečičem so imena, ki to trditev gladko potrdijo. Dodajmo še izjemnega ambasadorja romske glasbene kulture, Imerja Trajo Brizanija z Amalo in jasno, je, da je pred nami koncertna ponudba za najizbirčnejše.

Seveda pa je poskrbljeno tudi za odlično žurko! Preverite Počene Škafe in dovolite, da vas osvežijo s koktejlom, v katerega so zmešali ulično glasbo New Orleansa in francoski šanson. Glasbeni pljusk, ki vas bo (prijetno) presenetil!