V zasedbi Hat Trick Trio dekleta preigravajo znane jazz standarde, tudi svoje avtorske pesmi, ter skladbe iz pop/funk/latin repertoarja.

Hat trick trio je mlada zasedba treh deklet, ki so se spoznale na študiju jazza v Celovcu. Maša But, uspešna slovenska pevka (Wicked Nation in Woodlanders) je letos z odliko diplomirala pri profesorici Caroline de Rooij, sama pa poučuje na številnih priznanih vokalnih šolah v Ljubljani in Celju. Kontrabasistka Lidija Strikaiz Rijeke je aktivna v raznih hrvaških zasedbah (En Face, Soulmates, Cabaret a la Carte). Svojo glasbeno pot je začela na električnem basu, sedaj pa izpopolnjuje svoje znanje na kontrabasu pri profesorju Ulrich Langthalerju. Leta 2016 je prejela strokovno nagrado Status za kategorijo mladi upi, ki jo podeljuje Hrvaška Glasbena Unija. Urška Supejje mlada kitaristka, ki se je začela učiti kitaro na Jazz Oddelku Glasbene šole Karol Pahor Ptuj pri profesorju Stane Hebarju, sedaj pa šolanje nadaljuje pri profesorju Agostino di Giorgiou. Veliko nastopa v svojih lastnih zasedbah (Urška Supej trio/kvartet), dostikrat pa jo lahko na odru ujamemo v duetu s pevkami (Dualaine, Anja Hrastovšek, Maša But, Veronika Kumar...).

V zasedi Hat Trick Trio dekleta preigravajo znane jazz standarde, tudi svoje avtorske pesmi, ter skladbe iz pop/funk/latin repertoarja.


Hat Trick Trio:

  • Maša But - vokal
  • Lidija Strika - kontrabas
  • Urška Supej - kitara