Prideš, začutiš, uspeš! Do 5. maja so odprte prijave za mlade, lokalne, še neuveljavljene glasbenike za nastop na festivalskem KMŠ odru.

V sodelovanju s Klubom mariborskih študentov že vrsto let podpiramo in spodbujamo mlade umetnike na njihovi glasbeni poti. Tudi letos vas vabimo, da se predstavite širši publiki, sodelujete na enem največjih glasbenih in kulturnih festivalov ter se nam pridružite na KMŠ odru.

Ko se v poletnem času množica zbere na vogalu Dravske ulice, potem vemo, da je čas za KMŠ oder. Ta mladim umetnikom ponuja priložnost, da z nastopom na enem izmed največjih poletnih festivalov stopijo korak bližje svojim sanjam, obiskovalcem pa pestro in z mlado energijo prežeto izkušnjo Festivala Lent. 

Nič več »špilanja« v kleti, v garaži ali v zavetju svoje sobe. Prišel je trenutek, ko lahko s svojo glasbo spet pokukate na plano. Čas je, da pokažete, kaj ste v zadnjem letu ustvarjali in poskrbite, da bo vaša energija napolnila Dravsko ulico. Ne pišemo več le zgodbe začetka in točke »prvič«, ampak nekaj več. Naš »oder brez strehe« bo letos, po skoraj enem letu, združeval ljudi, saj se zavedamo, da KMŠ oder ni le Dravska, niso samo lučke in dobra glasba - KMŠ oder so ljudje, ki soustvarjajo zgodbo uspeha.

Če si star do 30 let in prihajaš iz Štajerske, te vabimo, da sebe ali svojo glasbeno skupino do 5. 5. 2021 prijaviš na razpis za nastop na KMŠ odru in začutiš utrip Dravske ulice in Festivala Lent!

Prijavi se tukaj: https://forms.gle/dm853b9FiQqu8gpa8

Prijava naj vsebuje:
- 1 priredbo pesmi drugega glasbenega izvajalca po lastni izbiri,
- 1 lastno glasbeno delo (v primeru, da ga imaš/imate),
- vaš opis oziroma opis vaše skupine,
- fotografijo in
- kontaktno osebo ter njene podatke (e-mail in telefonsko številko).

Organizatorji bomo v celoti poskrbeli za promocijo tvojega/vašega nastopa preko naših množičnih komunikacijskih kanalov - z objavami, plakati in drugimi promocijskimi materiali. Nastop na KMŠ odru ponuja novo doživetje pred publiko, ki te/vas bo zagotovo nagradila z bučnim aplavzom.

Obiskovalci Festivala Lent bodo ponovno iskali glasbenika, glasbenico ali glasbeno skupino, ki bo najbolj navdušila. Zmagovalec bo prejel denarno nagrado v višino 500 EUR.
Nekomu izmed vas pa se bo ponudila tudi edinstvena priložnost, da prihodnje leto nastopi na enem izmed največjih odrov Festivala Lent. 

Hvala vsem, ki z nami vedno znova gradite nove spomine! 

*Udeleženci za svoj nastop ne prejmejo honorarja.