Pravila nagradne igre "Lentamo"

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri ┬╗Lentamo┬ź

1. Organizator nagradne igre:

Ta pravila dolo─Źajo na─Źin prirejanja in organiziranja nagradne igre ┬╗LENTAMO┬ź (v nadaljevanju nagradna igra), katere organizator je Kulturno prireditveni center Narodni dom Maribor, Ulica kneza Koclja 9, Maribor, mati─Źna ┼ítevilka: 5650437 (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s sponzorjem Agencija M d.o.o., Partizanska cesta 5, 2000 Maribor.

2. Namen nagradne igre:

Namen nagradne igre je promocija Festivala Lent ter strani Festivala Lent na dru┼żbenih omre┼żjih Facebook in Instagram.

3. Trajanje:

Nagradna igra poteka od 5. 6. do 30. 6. 2018.

4. Nagrade in podelitev nagrad:

Organizator bo med sodelujo─Źimi izbral enega, ki ga bo Agencija M d. o. o. popeljala na izlet v Gradi┼í─Źansko ter na ogled operete De┼żela smehljaja. Izlet je predviden 24. avgusta 2019.

Nagrada vklju─Źuje naslednje storitve: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, degustacijo 5 sort vin, enourno ladijsko vo┼żnjo od Rusta do M├Ârbischa, strokovno vodenje in organizacijo izleta, zavarovanje turistov in izletnikov, ddv in vstopnico za ogled operete.

Ve─Ź o programu izleta na spletnem naslovu sponzorja: http://www.agencija-m.com/

Nagradno ┼żrebanje bo potekalo 1. 7. 2019 in sicer tako, da bo organizator izbral enega izmed sodelujo─Źih, ki bo nagrajen z nepozabnim izletom.

Nagrada je obdav─Źena skladno z Zakonom o dohodnini. Akontacijo dohodnine bo za nagrajence odvedel organizator nagradne igre. Navedeni bruto dohodek se v┼íteva v letno dav─Źno osnovo (t.j. pri odmeri dohodnine).

Nagrajenec nima pravice zahtevati druga─Źne nagrade ali izpla─Źila vrednosti nagrade v denarnem znesku. Nagrado je mogo─Źe prenesti na tretjo osebo.

5. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizi─Źne osebe, ki imajo v Republiki Sloveniji stalno ali za─Źasno prebivali┼í─Źe. Uporabniki sodelujejo v nagradni igri, ─Źe v obdobju od 5. 6. 2019 do 30. 6. 2019 na dru┼żbenem omre┼żju Instagram objavijo fotografijo z oznako @festivallent in pripisom #lentamo. V nagradni igri lahko sodelujejo uporabniki, ki imajo odprt osebni Facebook oziroma Instagram profil.

Organizator ne prevzema nobene in nikakr┼íne odgovornosti za kakr┼ínokoli ┼íkodo, ki bi nastala kot posledica prevzema ali kori┼í─Źenja nagrade.

Organizator lahko fotografije uporabi v promocijske namene.

6. Ostala pravila nagradne igre:

Organizator si pridr┼żuje pravico, da ne podeli nagrade, ─Źe:

┬Ě se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udele┼żenca ali

┬Ě se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, dolo─Źenih v teh pravilih ali da je sodeloval v nagradni igri v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izbran v nasprotju s temi pravili ali

┬Ě se tudi po obvestilu izbranca ter ustreznih rezervnih izbrancih nih─Źe ne odzove na prevzem nagrade, glede na navodila organizatorja nagradne igre.

7. Potek izbire

Izbira nagrajenca bo potekala na sede┼żu organizatorja v navzo─Źnosti 3-─Źlanske komisije. Organizator bo poleg nagrajenca izbral tudi dva rezervna izbranca za nagrade, ki jih bo uporabil samo v primeru, da prvo izbrani nagrajenec nagrade ne prevzame v roku 8 dni od obvestila organizatorja o izbrancu ali se na obvestilo o prejemu nagrade ne odzove. V primeru, da se zmagovalec ne odzove, organizator ponovi postopek z rezervnimi iz┼żrebanci, in sicer po vrstnem redu, kot so bili izbrani.

O izboru se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju izbora, navzo─Źih osebah, poteku izbora ter izbrancih po vrstnem redu kot so bili izbrani (zmagovalec in dva rezervna izbranca). Zapisnik podpi┼íejo vsi ─Źlani komisije, izdela se v enem izvodu in hrani pri organizatorju.

Izbira nagrajenca je dokon─Źna, prito┼żba ni mo┼żna. Zmagovalec izbora bo o nagradi obve┼í─Źen preko javne objave na dru┼żbenih omre┼żjih Facebook in Instagram. Organizator bo v obvestilu navedel nadaljnje informacije o tem kje, kdaj in kako lahko nagrajenec prevzame nagrado.

Nagrajenec prejme darilni bon, ki ga unov─Źi pri sponzorju. V kolikor Agencija M d.o.o. zaradi premajhnega ┼ítevila prijavljenih potnikov ali vi┼íje sile ne bi mogla organizirati potovanja, se nagrajenec individualno dogovori z agencijo o mo┼żnosti kori┼í─Źenja bona na kak┼ínem drugem razpisanem izletu v enaki protivrednosti nagrade.

Sodelujo─Źi, ki prejme nagrado, je po zakonu dav─Źni zavezanec, zato je dol┼żan posredovati podatek o svoji dav─Źni ┼ítevilki. Nagrajenec je dol┼żan v roku 3 dni od prejema obvestila o nagradi, poslati svoje osebne podatke (ime, priimek, datum rojstva, naslov, hi┼ína ┼ítevilka, po┼ítna ┼ítevilka in kraj, e-po┼ítni naslov) in dav─Źno ┼ítevilko. S tem se nagrajenec strinja s prevzemom nagrade.

V kolikor se zmagovalec ne odzove na obvestilo o prejemu nagrade v danem roku, se ┼íteje, da se nagradi izrecno odpoveduje. S tem mu organizator nagrade ni dol┼żan izro─Źiti in je prost vseh obveznosti do nagrajenca. Zmagovalec pa v tem primeru tudi nima pravice do kakr┼ínegakoli drugega ali druga─Źnega nadomestila.

Dol┼żnost obveznosti pla─Źila vseh davkov in prispevkov gre v breme organizatorja. Organizator bo od vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitna dopla─Źila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odlo─Źbo gredo v breme nagrajenca. Organizator lahko zahteva kopijo osebnega dokumenta in dav─Źne ┼ítevilke, z namenom, da zagotovi pravilnost podatkov.

8. Rezultati izbora:

Kon─Źni izid nagradne igre in nagrajenec bo objavljen v septembrski izdaji ─Źasopisa Narodnega doma Maribor, Kaj Kje Kdaj, na spletni strani Narodnega doma Maribor, na spletni strani Agencije M, na dru┼żbenem omre┼żju Facebook in Instagram. ┼áteje se, da se nagrajenec s prevzemom nagrade strinja z javno objavo svojega imena, priimka in kraja bivanja za potrebe nagradne igre.

Zaposleni pri organizatorju, njihovi o┼żji dru┼żinski ─Źlani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni ┼żivi v ┼żivljenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in dru┼żinskih razmerjih v pravnih posledicah izena─Źena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter star┼íi oziroma posvojitelji zaposlenega) ter vse pravne in fizi─Źne osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre ali zaposleni v podjetjih, ki so kakorkoli povezani s poslovanjem organizatorja, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. Sodelovanje v nagradni igri in varstvo osebnih podatkov:

S sodelovanjem v nagradni igri udele┼żenci nagradne igre dovolijo organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal in jih varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki ne bodo posredovani neupravi─Źeni tretji osebi ali kakorkoli druga─Źe zlorabljeni. Organizator sme uporabljati posredovane osebne podatke sodelujo─Źih tudi za namene obve┼í─Źanja o svojih prireditvah v skladu z dolo─Źbami Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Sodelujo─Źi v nagradni igri lahko kadarkoli zahtevajo vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov za namene izvajanja te nagradne igre, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Kakr┼ínakoli vpra┼íanja, ki se nana┼íajo na nagradno igro, lahko postavijo organizatorju na naslov: Narodni dom Maribor, Ulica kneza Koclja 9, Maribor.

Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje, to je od 1. 5. 2019 dalje in so v ─Źasu nagradne igre na vpogled udele┼żencem na spletni strani organizatorja www.nd-mb.si.

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren na─Źin in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

Accessibility(CTRL+F2)
color contrast
text size
highlighting content
zoom in