Razprodano
| Koncert, jam session

Dodatne vstopnice za koncert Lacha after jam: Wudisban bo možno kupiti po koncertu Laibach: Wir sind das Volk (Mi smo narod), če bo zasedenost prizorišča to dopuščala. Število vstopnic bo zelo omejeno. Hvala za razumevanje.

Neža Mihelič - Žena 

Svojo glasbeno pot tlakuje z raznolikimi skladbami, ki so spoj klasičnega rapa in sodobnega zvoka. Njena besedila zaznamujejo pristne zgodbe, iskrene izpovedi in značilen slang, s katerimi prikazuje utrip svoje generacije.


Arne Međedovič - Arne. 

Slog? Svež. Zvok? Svež. Okus? Izbran. X-faktor? Več kot očitno prisoten. Kratek opis? Izstopa.


Michael Leopold - Leopold I.

Je samosvoj trubadur iz Gornje Radgone, ki poskuša v besedilih na preprost način obdelati kompleksne družbene teme. Z glasbo, ki je atmosferično raznolika in ritmično pestra, ruši stereotipne predsodke o rapu.


Tomaž Dornik - Slick 

Je mlad velenjski raper, ki je svojo umetniško pot začel v srednji šoli in se od takrat uveljavlja na slovenski sceni. V njegovih pesmih se čuti globoko osebno in iskreno noto, rime pa so napisane tehnično in premišljeno.


Neža Mihelič, vokal
Arne Međeđović, vokal
Leopold I., vokal
Slick, vokal
Žan Hauptman, klaviature
Vid Turica, kitara
Goran Sarjaš, bas
Karlo Petrović, bobni


Za afterje bo na Festivalu Lent letos skrbela Lacha, tista neoprijemljiva sila, ki z različnimi dogodki po principu »malo drugače« že nekaj let skrbi za podporo in razvoj glasbene scene v Mariboru.

Lachin after jam je edinstvena izkušnja; fuzija žanrov, nivojev in starosti. Je dogodek, na katerem se na odru zberejo naključni glasbeniki in sledijo ritmu trenutka, ustvarjalnosti in navdiha - tukaj in zdaj. Da bodo začetki lažji, jam sessione odpirajo lokalni virtuozi, ki živijo za glasbo in delajo premike na slovenski glasbeni sceni: WudisbanPine TreeFridas Jazz QuartetMasharikFunk fact in Sara LamperčnikMultiversalToniHauptman in DJ Turista - nato pa so na oder vabljeni vsi glasbeniki in glasbenice, da bomo večer kreirali skupaj, poslušalci in ustvarjalci!

Obljubljamo nepozabne after jam partyje, hude koncerte in nore jam sessione. Prinesite svoj instrument ali pridite praznih rok, že(l)jnih ušes ter poskočnih nog. Odbito bo!


Vstopnina za Lacha after jam: 5 eur ali vstopnica za prireditve na Minoritih - Odru Nove KBM na dan dogodka.


Dodatne vstopnice za koncert Lacha after jam: Wudisban bo možno kupiti po koncertu Laibach: Wir sind das Volk (Mi smo narod), če bo zasedenost prizorišča to dopuščala. Število vstopnic bo zelo omejeno. Hvala za razumevanje.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava