Oder Triglav | za otroke | predstavitev, pogovor
  • 17.00 - 18.00
  • Mestni park
  • Vstopnine ni.

Slovenski smučarski skakalci nas navdušujejo že desetletja, Zavarovalnica Triglav pa na obisk v Art kamp pripelje kar tri, simpatične, zgovorne brate Prevc, ki skačejo in letijo v nebo!

Mariborski Mestni park se tudi to poletje v okviru Festivala Lent preobleče v barve kreativnosti in igre na prostem ter najmlajše obiskovalce in njihove spremljevalce povabi na festival ustvarjalnosti, Art Kamp, ki ga že vrsto let podpira Zavarovalnica Triglav.

Na Odru Triglav nas v četrtek, 27. junija, ob 17. uri pozdravljajo najbolj znani bratje skakalnic in letalnic – smučarski skakalci Peter, Cene in Domen Prevc.

Na ta dan se najmlajši obiskovalci med 12. in 19. uro lahko preizkusite tudi na mobilni skakalnici Mini Planica in se za kratek čas prelevite v najboljše letalce sveta. Gre za projekt Francija Petka, svetovnega prvaka v smučarskih skokih iz leta 1991, ki je namenjen promociji smučarskih skokov in aktivnega življenjskega sloga otrok.

V središče dogajanja se vključuje tudi kuža Pazi, maskota Zavarovalnice Triglav, ki med najmlajše deli dobro voljo in jih spodbuja k preživljanju prostega časa v objemu narave – pod kostanji mariborskega parka.

Vodilna slovenska zavarovalnica sicer že vrsto let podpira največji slovenski festival na prostem, ki predstavlja pomemben del mariborske identitete. S številnimi aktivnostmi se vključuje tudi v del programa, ki je namenjen otrokom. V sodelovanju s prepoznavnimi slovenskimi športniki najmlajše obiskovalce in njihove spremljevalce navdušuje za zdrav in aktiven življenjski slog ter bogati kulturno dogajanje Festivala Lent.

Otroci, starši, babice in dedki, strici in tete, pa vsi prijatelji od blizu in daleč, vsak dan festivala se lahko podate novim dogodivščinam naproti!


Zavarovalnica Triglav d.d.

Lokacija

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava