Razprodano
Komedija | gledališče | Stand up

RAZPRODANO!

Dobrih sto let nazaj je svet ponorel za Modelom T, Fordovim avtomobilom, ki je s svojo inovativnostjo in zanesljivostjo uspel zadovoljiti najrazličnejša pričakovanja najširših množic. S petnajstimi milijoni prodanih avtomobilov si je legendarni Tin Lizzie prislužil naziv najuspešnejšega avtomobila 20. stoletja. Zakaj bluzimo o Modelu T? Ker vam bomo postregli s podobnim fenomenom. Dame in gospodje, predstavljamo Model TT! Ta sicer stoji na dveh nogah, namesto dobro utečenega motorja pa ga poganjajo dobro delujoče sive celice in dobro namazan jezik, a ostali zgoraj našteti atributi še kako veljajo tudi zanj.

Govorimo namreč o Tadeju Tošu, najuspešnejšem slovenskem stand up komiku, ki s svojimi uspešnicami vselej znova in zanesljivo zadovolji najrazličnejša pričakovanja najširših množic. Kot Model T vas tudi Model TT nikoli ne bo pustil na cedilu, z vsake predstave boste odšli dobre volje in s polnimi ušesi vrhunskih štosov, ki jih boste navdušeno ponavljali vsem, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Če jih seveda niso slišali že iz prve roke. Kar je zelo verjetno, saj so njegove predstave vselej razprodane, dvorane pa napolnjene do zadnjega kotička. Model, ki ga hočeji vsi, pač. Legendarni model.


Nastopa: Tadej Toš

 


*Prireditev bo izvedena v vsakem vremenu. Ker želimo vsem obiskovalcem omogočiti prijetno spremljanje dogodka in dobro vidljivost na oder, odpiranje dežnikov na prizorišču ni dovoljeno. Svetujemo vremenu primerno obutev in oblačila.

Vstopnica za prizorišče Minoriti – Oder Nove KBM vsak večer po končanem koncertu/predstavi velja tudi kot vstopnica za After na Minoritih.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava