SABA FT. RACING MINDS

SABA ft. Racing Minds je umetniški duo, ki svoje glasbene vrline različnih žanrov združuje v new age elektronskih podlagah z old school zvokom saksofona.

Saba Selássie je saksofonistka, pisateljica aforizmov in vsestranska umetnica, ki glasbo študira na akademiji v Celovcu pri prof. Michaelu Erianu. Deluje tako doma kot v tujini. Sodeluje v žanrsko različnih glasbenih zasedbah in se poleg akademije izpopolnjuje instrumentalno ter pedagoško na različnih seminarjih. Poleg slovenskih mojstrov je glasbeno sodelovala tudi z glasbeniki svetovnega kova, kot so Don Menza, Melissa Aldana, Joe Sanders, Jure Pukl, Gregory Hutchinson, Rob Bargad, Klemens Marktl, Benjamin Schatz, Gary Bartz, Georgie Fame, Gilad Atzmon, Shai Maestro …

Miha Plesničar je producent in tretja generacija bobnarja v družini. Strast do glasbe ga spremlja od najstniških let. Samouk z izjemnim posluhom ima za seboj že nekaj čez 400 koncertov, z leti pa se je poleg metal zvrsti pobliže spoznal še z elektroniko in studiem.


Saba ft. Racing Minds

 

SNUPEE

Snupee je didžejka, znana po mešanju različnih stilov. Osredotočena je na elektronsko sceno, pomešano z različnimi house stili vse do hiphopa, medtem ko ji ne pobegne niti kakšen indie prizvok. Ker je takšno opredelitev v glasbi težko definirati in ker besede »opredelitev« sploh ne mara, je poimenovala svoj stil »snupindie svaštarica«.


Snupee

 

DJ KARMEN

Karmen je slovenski pop DJ in producent dogodkov. Z vrtenjem glasbe se je začel ukvarjati leta 2018, ko je kot organizator in DJ dobil prvo priložnost v ljubljanskem klubu Tiffany.

Že od začetka se v njem zlivata navdušenje in nostalgija nad pop kulturo in njenimi preminulimi talenti. V njegovo zvrst vrtenja sodijo komadi tega desetletja, predvsem dobri remixi znanih pop himn. Ker ima sam veliko dobrih izkušenj žuranja z domačih in tujih plesišč, želi svoje izkušnje in inspiracijo deliti z najširšim krogom poslušalcev. 


Dj Karmen

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava