Razprodano
glasba | Koncert

RAZPRODANO!

Verjeli ali ne: francosko-španski pevec, kitarist, glasbenik, kantavtor, producent, poliglot, popotnik in politični aktivist Manu Chao, ki je napolnil tudi največje stadione po vsem svetu in prodal na milijone albumov, prihaja v Maribor!

V akustični zasedbi s kitaristom Lucianom Eduardom Falicom in dolgoletnim glasbenim partnerjem – tolkalcem Philippeom Teboulom (alias Garbancito, članom Mano Negra in Radio Bemba) bo na odru Minoriti odigral enega svojih najmanjših in najintimnejših koncertov v zadnjih tridesetih letih!

Manu Chao je legenda in ikona protestniškega kantavtorstva na meji med punkom, rockom, skajem, reggaejem, salso in uporniškimi pesmimi, v katerih riše izzive današnjega sveta, od imigracije do potrošništva in globalizacije. Od ustanovitve prve skupine Mano Negra leta 1987 do danes je posnel nešteto hitov, ki so se povzpeli na vrh lestvic predvsem v evropskih in latinskoameriških državah, kot so Clandestino,Bongo Bong,Me Gustas Tu,Mala Vida in številne druge. Ne glede na to, ali nastopa s skupino Mano Negra, Radio Bemba ali La Ventura, sta vzdušje in energija na njegovih koncertih tako rekoč povsem brez primerjave.

Pod projektnim imenom El Chapulin se skriva Manu Chao bodisi povsem sam ali v spremljavi akustičnih glasbil; brez zvezdniškega pridiha, brez stotisočglave množice in praviloma na manjših prizoriščih, ki so razprodana v hipu. Ne odlašajte!


Manu Chao, glas, kitara
Luciano Eduardo Falico, kitara, glas
Philippe Teboul, tolkala

V sodelovanju s Password Production.


Koncert bo izveden v vsakem vremenu. Ker si želimo, da na koncertu uživate in dobro vidite vsi obiskovalci, dežniki na tribunah ne bodo dovoljeni. Svetujemo primerno obutev in oblačila.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo, da se imate na koncertu super – naj bo suh ali moker!

Vrata: 20.00
Koncert: 21.00


Koncert je del programa Jazz v Narodnem domu.

Lokacija

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava