Koncert na turnu: Duo Harmelogic

S svojo glasbo širita mir in optimizem.

Harmelogic je projekt, ki sta ga oblikovala pianist Kristijan Korat in tolkalec Damir Mazrek. Ustvarjata v različnih glasbenih stilih, kot so jazz, etno, klasična glasba in pop, združujeta pa jih v izvirne kompozicije. Skladbe imajo zanimive melodije, ki jih podpirajo bogate harmonije in dajejo občutek brezčasnosti. Srečujemo ju v duu ali v razširjenih glasbenih zasedbah z različnimi glasbeniki in plesalci. Skozi raziskovanje dediščine se trudita glasbo na inovativen in zanimiv način približati vsakomur.

Spremljaj koncert v živo


Damir Mazrek, tolkala
Kristjan Korat, klaviature


Koncert na turnu

Ko nebo nad mestom poseže po paleti večernih barv, je čas, da si natočite najljubšo pijačo, se udobno namestite, zazrete med oblake in si privoščite koncert v živo – samo za vas!

Dobrodošli na koncertu na turnu, ki bo stoletni stolp Narodnega doma prelevil v najbolj nenavadno koncertno prizorišče v mestu. Z izbranimi glasbenimi izvajalci vas bomo vsako sredo ob 18. uri s pomočjo 360-stopinjske kamere popeljali na glasbeni polet nad mariborskimi strehami.

Gostili bomo najrazličnejše izvajalce, od prekaljenih glasbenih mačkov do glasbenih upov, ki jim bo Koncert na turnu odprl vrata na koncertne odre. Doživeli jih bomo povsem od blizu, intimno, iskreno, iz srca. Privoščite si mehak objem toplega večera in občutek svobode pod širnim nebom, polnim zvokov, ki se trkljajo po opečnatih strešnikih starega mesta. Uživajte v večeru, ki mu ne kraljujejo histerične večerne novice, temveč umetnost. Predajte se glasbi v njeni najpristnejši, surovi prvobitnosti in koncertnemu nastopu, pri katerem ne štejeta bleščeč kostum in soj žarometa, štejeta srce in duša.

Vsako sredo ob 18. uri na turnu Narodnega doma Maribor.

S temi virtualnimi dogodki tudi uvajamo letošnji Festival Lent.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava