• 22.6. - 30.6. 2018
  MARIBOR, SLOVENIJA
 • DO ZAČETKA FESTIVALAŠE 63 DNI...
 • Glavni generalni pokrovitelj
  NKBM


  • DO ZAČETKA FESTIVALA
   ŠE 63 DNI...
 • GLAVNI GENERALNI POKROVITELJ
  NKBM
 
NOVICE

Predprodaja vstopnic do 11. junija

ponedeljek

15. 05. 2017

Zagotovite si Lento in vstopnice za svoje najljubše nastopajoče že v predprodaji in izkoristite nižje cene!

Ugodnejše Lente in vstopnice do 11. junija

Vse do 11. junija lahko izkoristite številne festivalske ugodnosti predprodaje. 

V tem času boste za festivalsko vstopnico Lento odšteli le 20 eurov, kar je 20% manj kot v času redne prodaje.

Študenti in dijaki si lahko svojo Lento priskrbite zgolj za 10 eurov v predprodaji, po 12. juniju pa je Lenta za še zmeraj žepu prijaznih 15 eurov.

Za imetnike Lente je seveda tudi nakup posameznih vstopnic za programske vrhunce ugodnejši. Pri posamezni vstopnici namreč prihranijo 10 eurov v primerjavi z nakupom vstopnice v redni prodaji oziroma 5 eurov na vstopnico, če bi jo kupili v predprodaji.

Za največje festivalske dogodke, pa v predprodaji ne pridobite samo nižje cene vstopnic, temveč si zagotovite in izberete svoje najljubše sedeže na prizoriščih, kjer je zmeraj veliko zanimanja: komedije in JazzLent na Odru Zavarovalnice Sava, veliki open-air koncert Bob Geldofa & bandopera La Traviata, rock opera Jesus Christ Superstar in zaključek Folkarta na Trgu Leona Štuklja, stand up predstava Tadeja Toša Cannabis pro nobis ter koncert Marko Hatlak & FUNtango & Iztok Mlakar

Lentanje? Najlažje in najceneje - z Lento!

Po festivalskih dogodkih se lahko najenostavneje sprehodite s festivalsko vstopnico, Lento! Lenta je najugodnejši način za ogled bogatega izbora prireditev. Velja vseh 9 dni festivalskega dogajanja in vas popelje na več kot 90 koncertov, balet, folkloro, stand-up nastope, DJ večere in druge dogodke.

V predprodaji je namreč Lenta kar 20% ugodnejša in stane le 20 eurov, za študente in dijake pa še polovico že znižane cene, zgolj 10 eurov!

Prizorišča, za katera potrebujete Lento (ali Dnevno vstopnico za posamezni dan), so:
Večerov oder,
Mladinin oder,
- Sodni stolp,
- Salon glasbenih umetnikov,
- Stand up v Vetrinjskem dvoru (razen predstave 28. junija),
- balet Favn - Carmen - Bolero
- otvoritev festivala Folkart na Glavnem odru na Trgu Leona Štuklja
- ter Afterji na Minoritih.

Z Lento pa si zagotovite tudi druge ugodnosti v mestu: brezplačen vstop v Pokrajinski muzej Maribor, Umetnostno galerijo Maribor in Muzej narodne osvoboditve med 23. 6. in 1. 7. in 50% popust za vstopnico na kopališču Mariborski otok do 3. 7.

Veliko dogodkov si lahko ogledate brezplačno

Prizorišča, za katera ne potrebujete nobene vstopnice, so Art kamp in Oder Triglav v Art kampu, otroške predstave v Vetrinjskem dvoru, Jurčkov oder pri Vodnem stolpu, predstave Uličnega gledališča, nastopi v sklopu Folkarta po trgih in ulicah, večina dogodkov Športnega Lenta, dogodki Živega mesta, ter jam sessioni v klubu Wetrinsky.

Kaj vse si lahko ogledate z Lento, posameznimi vstopnicami ali brez vstopnine, si lahko ogledate tukaj: Festival Lent 2017 - program (.pdf).

Nazaj na Novice