• 22.6. - 30.6. 2018
  MARIBOR, SLOVENIJA
 • DO ZAČETKA FESTIVALAŠE 90 DNI...
 • Glavni generalni pokrovitelj
  NKBM


  • DO ZAČETKA FESTIVALA
   ŠE 90 DNI...
 • GLAVNI GENERALNI POKROVITELJ
  NKBM

Prenočišča

Potrebujete prenočišče v času festivala?
Priporočamo vam naslednje hotele:

Mercure Maribor City Center **** 

Poslovni hotel s štirimi zvezdicami se nahaja v samem središču mesta Maribor (samo 5 minut od festivalskih prizorišč) in svojim gostom nudi udobne sobe, sprostitveni center, poslovni klub, restavracije in bare.

Ibis Styles Maribor City Center ***

Mestni hotel s tremi zvezdicami, ki leži sredi starega mestnega jedra Maribor (samo 5 minut od festivalskih prizorišč) in se ponaša z dolgoletno tradicijo, nudi udobno opremljene sobe in samopostrežne zajtrke.

Youth Hostel Uni

5 minut od festivalskih prizorišč, na odlični lokaciji v središču Maribora, v neposredni bližini številnih turističnih znamenitosti, restavracij, nakupovalnih in poslovnih središč.

Hostel Uni je bil nagrajen s 5 trikotniki - najvišjo kategorijo za hostle v Sloveniji. Recepcija in restavracija se nahajata v sosednjem hotelu.

Na voljo so 1-posteljne, 2-posteljne in 3-posteljne sobe z lastno kopalnico, z radiem in TV. 

Hotel Habakuk ****

Hotel Maribor

V historičnem delu mesta vas na Glavnem trgu pričakuje Hotel Maribor. 11 visokokakovostnih apartmajev s pridihom in gostoljubnostjo butičnega hotela domuje v hiši z začetka 18. stoletja, kjer zgodbe iz preteklosti spajamo s sodobnim načinom bivanja.

Hotel Tabor

10 minut do festivalskih prizorišč ali mestni avtobus št. 6,

ponuja 54 sob.

Hotel Bau

nov hotel na Studencih, do festivalskih prizorišč potreben lasten prevoz (10 minut) oz. avtobus št. 4;

ponuja 47 sob, 107 postelj.

Študentski domovi Univerze v Mariboru

Ugodne namestitve na kar štirih lokacijah po mestu:

ŠD 7, Gosposvetska cesta 83a

ŠD 1, Tyrševa ulica 23

ŠD 13, Smetanova ulica 71

ŠD 14, Gorkega ulica 45

Hotel Lent

V sodobnem in elegantno opremljenem hotelu je na voljo 15 dvoposteljnih sob in 2 vrhunski hotelski suiti z jacuzzijem. Hotel Lent se odlikuje z zavidljivo lego na obrežju reke Drave, kar je v samem centru dogajanja Festivala Lent. Je v neposredni bližini starega mestnega jedra in tako izhodiščna točka za obisk vseh večjih mestnih atrakcij.

Če ste preveč utrujeni za divje »lentanje«, pa lahko uživate ob dobri pijači in dogajanje opazujete kar s terase restavracije in kavarne Pri starem mostu.

 

S hotel

S Hotel je pravi naslov za ugodno in kvalitetno prenočišče. V hotelu se nahaja tudi Restavracija S, kjer goste po ugodnih cenah razvajamo z izvrstno kulinariko njhovih kuharskih mojstrov.

Hostel Pekarna

Hostel Pekarna se neposredno ob robu Magdalenskega parka ter 5 minut od festivalskih prizorišč. V hostlu, ki je v celoti prenovljen ter sodobno zasnovan nudimo namestitev v:

- 4-posteljnih sobah z lastnimi kopalnicami,

- 2- ali 4-posteljnih apartmajih ter

- 2- ali 1-posteljnih garsonjerah opremljenih z lastno kopalnico, kuhinjo ter TV.

Hostel je uvrščen v najvišjo kategorijo 5 modrih trikotnikov.